1.5.14

τζόρτζ κλούνεϊ

Χτές έμαθα πως ο Τζόρτζ Κλούνεϊ αρραβωνιάστηκε και αμέσως έψαξα στο γκουγκλ τη μέλλουσα κα. Κλούνεϊ. Από την αναζήτηση είδα ότι είναι μια πανέμορφη (αναμενόμενο), νεαρή, πετυχημένη δικηγόρος. Ανακάλυψα επιπλέον ότι έχει ανακηρυχθεί Νο. 1 σέξυ δικηγόρος στο Λόνδινο από ένα tumblr που ειδικεύεται σε νομικά αντικείμενα του πόθου. Το τελευταίο γεγονός με συγκλόνισε και αμέσως μου γεννήθηκε η επιθυμία να αυνανιστώ με μια διασημότητα εν τη γενέσει, μια που το διαδίκτυο ανακύρηξε αμέσως ως καυτή.

Από εκεί ξεκινάει το δράμα μου. Σε ολόκληρο το δίκτυο δεν μπορώ να εντοπίσω μια ημίγυμνη φωτογράφιση, ένα κλεμμένο βίντεο ή έστω ένα upskirt της για να τον παίξω. Τον παίζω διαχρονικά με ότι μου πασάρουν τα μήντια. Τον έχω παίξει με τον κώλο της Πίπα Μίντλετον, με το μεταεφηβικό upskirt της Έμμα Γουότσον και με τα sex tapes της Κιμ Καρντάσιαν. Δεν ξέρω γιατί, μόλις δημιουργηθεί θόρυβος γύρω από το όνομα κάποιου, αμέσως μου σηκώνεται. Πρόσφατα, μόλις ανακοινώθηκε το όνομα της ως υποψήφιας ευρωβουλευτού, τον έπαιξα για τη Μαρία Σπυράκη. Ίσως είναι ασθένεια, ίσως βαριέμαι πολύ, ίσως θα προτιμούσα να μπουκάρω σε ένα πολυσύχναστο μέρος και να γαζώσω τους πάντες με ένα ΑΚ-47.

Όπως και να χει, έχω απογοητευτεί πολύ γιατί η Αμάλ Αλαμουντίν είναι ντυμένη σε όλες τις φωτογραφίες που βρίσκω. Αμάλ, αν με διαβάζεις, θα σε περιμένω με κατεβασμένα τα σώβρακα μέχρι να ληκάρει το πρώτο σου τσοντοβίντεο. Δεν είναι τρόπος αυτός να συμπεριφέρεσαι στους νέους σου φίλους. Εμείς σε αγαπάμε, εμείς θα είμαστε εδώ ακόμη κι όταν ο Τζόρτζ σε παρατήσει. Αν με διαβάζεις κάνε μου ένα λάικ, ένα ρητουίτ ή στείλε μου ένα μέηλ. Θα καταλάβω.

7 σχόλια: